Systerskap – Paddla kanot

Varm välkomna till en heldag kanotpaddling i natursköna Vättlefjäll!

Nu under sommaren kommer vi anordna kanotpaddling, aktiviteten är helt gratis! Paddlingen riktar sig till barn och ungdomar med familj.

Anmälan:

Eftersom det finns ett fåtal platser till aktiviteten behöver du boka plats, det är först till kvarn som gäller. Du kan som mest anmäla dig till tre tillfällen för paddling. Bokningen öppnar ca 2 veckor innan datumet för paddlingen och stänger efter en vecka. Därefter kommer du att få ingå i en viber-grupp där vi ger er mer info om paddlingen.

Barn och ungdomar måste ha en vuxen med sig:

Alla personer under 18 år som ska paddla måste ha en medföljande vuxen med sig. På grund av rådande omständigheter gällande Covid-19/corona får endast 1 vuxen per familj följa med på aktiviteten.

Kanotpaddlingen arrangeras under sommaren varannan sommar mellan 28 juni till 23 augusti.

Läs mer på Systerskaps hemsida: https://www.systerskapif.se/event/kanot-test/

Läs mer om Vättlestugans kanotuthyrning: https://www.friluftsframjandet.se/regioner/vast/lokalavdelningar/goteborg-larjedalen/vattlestugan/

Datum

12 juli, 2020

Tid

09.00 - 18.30

Plats

Samling utanför Vättlestugan, Kryddnejlikegatan 9.
Det finns parkering precis bredvid. Närmaste busshållplats är Kryddnejlikegatan (buss 75 och 77 stannar där). Paddlingen är planerad att pågå under hela dagen fram till ungefär 18.30, då skall alla kanoter vara återlämnade till uthyrningen.

Arrangör

Systerskap idrottsförening