Tävlingen avgjord. Grattis och tack för alla nyhetstips.

Tävlingen om att ge nyhetstips till iHjällbo är avgjord. Vi som jobbar med iHjällbo säger ett stort grattis till vinnarna och tackar för många bra nyhetstips som vi nu kommer att ta till oss i vårt fortsatta arbete.

Och vinnarna är:

Aida Basic, som tipsar om att det finns många duktiga unga människor från Hjällbo att intervjua. En av dem tycker hon är Sagal Hussein som är med i filmen Europas Brasilia.

Joackim Lettegård, som tipsar om att skriva om de förändringar som sker i Hjällbo nu och om allt som Hjällbo erbjuder. Han nämner då fritidsgården, biblioteket och andra mötesplatser.

Shadia Abdulkadir, som vill att iHjällbo skriver om mångfalden som finns i Hjällbo och visa på det fina som Hjällbo har att erbjuda såsom en schyst fritidsgård och gott grannskap. Han menar att Hjällbo är uppbyggt av individer från alla världens hörn som ständigt pushar varandra.

Samira Hersi, som vill läsa mer om planerna på att bygga nya bostäder på Sandspåret. Hon känner sig trygg med den information som hon fått från polisen om kameraövervakning.

Zeliha Yalniz, som också vill läsa mer om planerna på att bygga fler lägenheter i Hjällbo.

Ahlo Loni, som tycker att iHjällbo borde berätta om fotbollens betydelse i Hjällbo för att undvika att ungdomar börjar knarka och sälja narkotika.

 

Personen bakom Instagramsignaturen amna_s23, som tipsar om den nya idrottsföreningen Mumin som har gympa för kvinnor och tjejer i Hjällboskolans gymnastiksal.

Dessa sju personer vinner två biobiljetter. Vi hade planerat för tio vinnare, men tyvärr var det flera av de personer som lämnade nyhetstips i tävlingen som inte är följare av iHjällbo på Facebook eller Instagram, vilket var ett krav för att kunna vinna i tävlingen. Från dessa personer har det kommit många bra nyhetstips som vi som jobbar med iHjällbo tar till oss ändå.

Så se till att följa iHjällbo och bjud in dina vänner på Facebook att göra det samma. Du får gärna gilla och kommentera artiklarna.

Än en gång, ett stort grattis till vinnarna och tack för alla nyhetstips som kommer att göra iHjällbo ännu bättre.


Citera gärna det som iHjällbo publicerar. Kom ihåg att ange källan.