Miljöombyte när Hjällbos scouter roade sig på Liseberg

I måndags bytte Hjällbo-Lärjedalens scoutkår öppna fält, berg och dalar mot ett Halloweenöppet nöjesfält med berg- och dalbana. Det blev en rolig kväll bland zombies, pumpor och varm choklad på Liseberg.

Runt dussinet medlemmar i Hjällbo-Lärjedalens scoutkår träffades i måndags på Liseberg. Skräcktåget var inget bekymmer. Inte heller att bli jagade av zombieclowner. Men den nya åkattraktionen Valkyria var scouterna inte redo för.

– Den är skräckinjagande, säger Albin Bovina, ledare för scoutkåren.

Trots att Liseberg inte är den miljö som scouterna brukar träffas i var det en sak som var den samma denna kväll som under andra träffar. Varm och mumsig choklad smakar alltid som bäst när man är tillsammans med sina kompisar.

  

Alexander, Fernanda och Anna i rulltrappan på Liseberg.

Citera gärna det som iHjällbo publicerar. Kom ihåg att ange källan.