Träffa din husvärd varje onsdagseftermiddag

Nu är det möjligt att träffa Poseidons husvärdar i Hjällbo på husvärdskontoren varje onsdag mellan klockan 16 och 18.

– Det personliga mötet är viktigt för oss, säger Svante Lahti, distriktschef för Poseidon i Hjällbo.

 

Onsdagen 5 september bjöds det på tårta i de fyra husvärdskontoren för att uppmärksamma att det nu är möjligt att komma till husvärdskontoren mellan klockan 16 och 18 varje onsdagseftermiddag för att träffa husvärdarna.

På Sandspåret tar husvärdarna Chadi Racho och Shuan Amed emot och pratar med hyresgästerna som har kommit.

Husvärdarna på Sandspåret Chadi Racho och Shuan Amed.

– Man kan inte berätta allt över telefon. Det är bra att man kan komma och visa, säger Begum Ahmedi, boende på Sandspåret.

Ubah Farah och Marian Abdulla Osman Söder, som också bor på Sandspåret, äter tårta. De vänder sig till husvärdarna när något i lägenheten har gått sönder.

Fram till i dag har det bara varit möjligt att nå husvärdarna via telefon och att boka in besök på husvärdskontoret eller i lägenheten.

– Vissa hyresgäster har svårt att göra sig förstådda på telefon när de ringer för att anmäla fel eller behöver hjälp med andra saker. Då är det bra att det är öppet här på husvärdskontoret, säger Chadi Racho.

Det är fortsatt möjligt att ringa till husvärdarna för att boka besök. Önskemålet om att kunna träffa husvärdarna utan att boka tid kom fram i förra årets hyresgästenkät.

Kö till husvärdskontoret på Bondegärdet för att prata med husvärdarna och äta tårta.